In aceasta editie se vor premia urmatorii:

 1. Locul I – 2400 lei
 2. Locul II – 900 lei
 3. Locul III – 600 lei
 4. Locul IV – 250 lei
 5. Locul V – 200 lei
 6. Locul VI – 150 lei
 7. Pronosticuri Corecte – 500 lei (in cazul in care mai multi jucatori au acelasi numar de pronosticuri corecte, premiul total se va imparti intre acesti jucatori.)
 8. Cel care ghiceste castigatoarea finalei – 500 Lei
  1. In cazul in care sunt mai putin de 10 castigatori, premiul se imparte egal
  2. In cazul in care sunt mai multi de 10 castigatori se vor premia doar 10. Departajarea se face in functie de scorurile corecte. . ex. 20 Pariuri pe Franta -> vor castiga doar 10 din cei 20 cu cele mai multe scoruri corecte.
  3. In cazul in care nu exista castigatori , premiul se imparte egal intre locurile 2-6

Sistemul de departajare in cazul in care mai multi jucatori sunt la egalitate de puncte .

 1. In cazul in care mai multi jucatori sunt la egalitate de puncte, se va lua in cosiderare numarul de pronosticuri corecte.
 2. In situatia in care 2 sau mai multi jucatori au acelasi numar de puncte si acelasi numar de pronosticuri corecte, se vor cumula premiile si vor fi impartite la numarul de jucatori aflati in aceasta situatie. EX. Locul 1, Locul 2, Locul 3 au acelasi numar de puncte si acelasi numar de pronosticuri. Se vor cumula cele 3 premii si vor fi impartite egal la cei 3 jucatori.
 3. In cazul in care mai multi jucatori au votat castigatoarea finalei, premiul total se va imparti egal la acesti jucatori.
 4. In cazul in care mai multi jucatori au acelasi numar de pronosticuri corecte, premiul total se va imparti intre acesti jucatori.

Sistemul de punctare

 • Scor corect – 10 Puncte
 • Home Win / Egal / Away Win – 5 Puncte (ex: pariu 2-0 / rezultat final 2-1)
 • Diferenta de goluri (doar in caz de victorie sau egal) – 1 punct ( ex : pariu 3-1 / rezultat final 5-3 ) . Acest punct este cumulativ pentru pariul Home Win / Egal / Away Win. 
 • Se iau in considerare doar cele 90 minute.
 • Taxa de inscriere este 50 lei